"Den største ære er ikke å aldri falle, men å reise seg igjen hver gang vi faller.”"

Konfucius

Jenny Crone er ekspert på å få i gang igjen prosjekter som har møtt på veggen

Et menneske formes av personlige erfaringer. Etter mange år i forskjellige roller i utallige organisasjoner fant jeg endelig ut hvor mine styrker lå og hva min virkelige lidenskap er: Å få prosjekter opp og gå igjen. Noe en uventet karriere har gitt meg de nødvendige ferdighetene til å få til.

I en alder av 31 tok jeg over familiebedriften etter min far.(kjeler og apparater) Dette var fullstendig uventet, og det skjedde på midten av 90-tallet - En vanskelig tid i seg selv. kjeler og kondensatorer ble levert over hele verden, men på den tiden var kostnadene høyere enn hva vi fikk solgt. Det ble opp til meg å snu dette.

Det var mye arbeid som måtte gjøres. For å øke mulighetene på markedet ble utenlandske markeder satt som mål, og firmaet skaffet seg forskjellige sertifiseringer. Dette gjorde det mulig å levere til USA: Landet som hadde vært det største salgsmarkedet i en årrekke. I tillegg til produsering av kjeler ble sammensetning av utstyr for den petrokjemiske industrien et fokus. På grunn av dette måtte bedriften omorganiseres.

Jeg klarte å motivere og inspirere temet slik at vi kunne legge ut på nye veier. Etter 14 år solgte jeg bedriften slik at jeg kunne bruke min nye erfaring og kunnskap på noe nytt. Heldigvis blir Crone boilers fortsatt solgt over hele verden, og kan sendes til over 70 land.